Selena News

Direktlänk till inlägg 22 april 2013

om Jelenas återförening

Av Sara, Sofia & Julia - 22 april 2013 17:52

Justin slutade aldrig att älska och vilja ha Selena efter deras split , men selena  var fast besluten att hålla sig borta från honom, tills hon flög till Norge för att möta honom den 18 april. HollywoodLife.com kan exklusivt berätta sanningen om varför det finns nu en mindre ensam flicka i världen.
Selena Gomez och Justin Bieber verkade vara helt klar med varandra - en återförening var det sista på våra sinnen när hon chockerande flög iväg till Oslo, Norge den 18 april för att möta upp med Justin på hans "Believe" turné. Men nu en källa berättar HollywoodLife.com EXKLUSIVT att den enda anledningen till dessa två verkligen stannade isär var att Justin var "out of sight, out of mind" för Selena.


Selena Gomez var "Lonely" Utan Justin Bieber
Selena verkade så över Justin efter deras uppbrott, men en källa säger att det är bara för att hon hade Spring Breakers att ta hennes sinne av allt. Hon fick aldrig över det. Även om källan säger att Justin och Selena fortsatt kontakt, "hon inte faktiskt måste tänka på honom för hon var med hennes flickor gör stor kampanj." Spring Breakers gav alla intrycket att Selena hade flyttat på.

Inklusive Justin. Han såg hur väl hans ex gjorde promota sin nya film och faktiskt ringt tillbaka sina sysselsättningar för att få henne tillbaka på grund av det, säger källan.

Så när spring breakers hade premiär den 22 mars, gick alla premiärer slut, och hennes vänner Vanessa Hudgens och Ashley Benson tillbaka till sina liv, och Selena var kvar till sist överväga hur hon kände om Justin. Selena märkte att Justin uppmärksamhet också hade "avtagande från henne," och till slut bestämde hon inte kunde kämpa viljan att nå ut till återansluta med honom.

"Hon var ensam," källan säger. "Det är därför som hon nådde ut till Justin igen." Varje flicka vill vara önskade av sitt ex - Selena är inte annorlunda!


Selena Gomez: Gjorde hon fatta rätt beslut nå ut till Justin Bieber?
Nu paret är tillbaka till spendera tid tillsammans, och att döma av den bedårande bilden Justin misstag skrivit om dem på Instagram, hon är glad över sitt beslut

ååå vad tycker ni selenators hade gjorde  selena rätt beslut eller fel

ps: ni får ursäkta att texten är svår att läsa den är iallafall tagen ifrån hollywoodlife

//julia  

 
 
Ingen bild

Julia

22 april 2013 20:43

Det är helt rätt!! ÄLSKAR DEM!!!!!!!!

 
Bellazendayaforever

Bellazendayaforever

22 april 2013 22:54

Jag vet inte vad jag tycker jag älskar Jelena men dem kan ju aldrig bestämma sig jag menar liksom först tillsammans sen gör de slut och bli tillsammans igen och sen håller det på så jag är lite förvirrad på deras förhållande men jag få väl se hur det går antar<3

http://mobil.bellazendayaforever.bloggplatsen.se

 
Lovisa

Lovisa

22 april 2013 23:01

Åh vad kul!! Jag älskar Jelena :D

http://Loppanlovan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara, Sofia & Julia - 15 augusti 2013 22:44

                    /Sara

Av Sara, Sofia & Julia - 15 augusti 2013 22:42

/Sara

Translate

Selena Who?

 

Selena Marie Gomez föddes i Sjukhuset General Mills, i Grand Pairie, Texas den 22 juli 1992, kl. 07.19.

Selena blev upptäck i en talang tävling när hon var 10 år. Sedan dess har hon varit med i Barney & Friends, Spy Kids, Wizards of Waverly Place, Hannah Montana och Zac och Cody ljuva hotell liv. Hennes mamma, Amanda (Mandy) Teefy och hennes styv pappa, Brian Teefy är hennes manager.

Selena har gjort flera filmer. Hon har sin egna klädkollektion, Dream out Loud. Hon är ambassadör i UNICEF och medlem i flera välgörenhets organisationer.Hon har släppt tre album hittills och hennes fjärde är på väg!

Blogresponse

Fråga mig

79 besvarade frågor

Uppkommande event

 

07 juli - Good Morning America's Sommar konsert

22 juli - Fyller 21 år

23 juli - Albumet "Stars Dance" släpps

25 juli - iHeartRadio sommar konsert

30 augusti - Premiär för filmen "The Getaway"

31 augusti - Konsert i Sverige

Novell

Glöm inte att följa Saras novell om Jelena!

JELENATORSTORIES.BLOGG.SE

 

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<<
April 2013 >>>

RSS

Designer

Till alla er som letar efter gratis headers, titta hit! Sara gör nämligen det! Klicka HÄR för mer info.


Ovido - Quiz & Flashcards